Βαράνε διάλυση στην Τρίπολη; Αντιμαχόμενες φράξιες σκοτώνονται μεταξύ τους

Freepen.gr - Την Παρασκευή, ο Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας (GNA), Salah Al-Din Al-Namroush, εξουσιοδότησε τη χρήση βίας εναντίον δύο αντιμαχόμενων ταγμάτων. Διέταξε την άμεση κατάπαυση του πυρός και τη διάλυση των δύο ομάδων, χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους.

Ο Al-Namroush παρέπεμψε τους διοικητές των δύο ταγμάτων στον Γενικό Εισαγγελέα. Πρόκειται για τη διερεύνηση των βίαιων συγκρούσεων που ξέσπασαν μεταξύ τους, το βράδυ της Πέμπτης, στην Τατζούρα.

Η αιτία των συγκρούσεων πιστεύεται ότι οφείλεται στη δολοφονία δύο μελών του Τάγματος των "λιονταριών του Τατζούρα", από μια ομάδα από το Τάγμα του "Νταμάν". Αυτό οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού δρόμου στην Tajoura. Οι δύο ομάδες πιστεύεται ότι έχουν χρησιμοποιήσει βαριά όπλα μέσα σε κατοικημένες γειτονιές, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αμάχων, και των κατοίκων. Οι μάχες έχουν ενταθεί, με την εισαγωγή των αρμάτων μάχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail