Χριστιανή απήχθη, εξισλαμίστηκε και παντρεύτηκε με τη βία στο Πακιστάν: Η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα!

Freepen.gr - Σύμφωνα με τo Asia News, που επικαλείται το ICC, η αστυνομία στο Faisalabad του Πακιστάν απέτυχε να απελευθερώσει μια έφηβη χριστιανή κοπέλα που απήχθη, εξισλαμίστηκε βίαια και παντρεύτηκε με τον απαγωγέα της τον Ιούλιο.
 

Η Saneha Kinza, ηλικίας 15, απήχθη στις 22/7 από έναν μουσουλμάνο άνδρα που ονομάζεται Saeed Amanat στο Faisalabad. Σύμφωνα με την οικογένεια της Saneha, ο Amanat παντρεύτηκε βίαια τη Saneha και την μετέστρεψε στο Ισλάμ μετά την απαγωγή.

Στις 29 Αυγούστου, η οικογένεια της Saneha κατέθεσε μια πρώτη αναφορά πληροφοριών (FIR # 826/20) στο Αστυνομικό Τμήμα Jhang Bazar Faisalabad εναντίον του Amanat. Σε αυτή την αναφορά, η οικογένεια της Saneha κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει τον Amanat και να επιστρέψει τη Saneha στην οικογένειά της.

Δυστυχώς, οι αρχές στο Φαϊσαλαμπάντ έχουν λάβει μικρή δράση για λογαριασμό της χριστιανικής οικογένειας.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2014 από το Κίνημα Αλληλεγγύης και Ειρήνης του Πακιστάν, εκτιμάται ότι 1.000 γυναίκες και κορίτσια από τις ινδουιστικές και χριστιανικές κοινότητες του Πακιστάν απάγονται, παντρεύονται βίαια με τους απαγωγείς τους και μετατρέπονται βίαια στο Ισλάμ κάθε χρόνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail