Ρωσία και Συρία υπογράφουν μνημόνιο συμφωνίας για πυρηνική συνεργασία!

Freepen.gr - Η ρωσική κυβέρνηση και η συριακή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για την πυρηνική συνεργασία κατά τη διάρκεια της 64ης Γενικής Διάσκεψης του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, σημειώνει το almasdarnews.

Η συμφωνία υπεγράφη σχετικά με τις προδιαγραφές της πυρηνικής τεχνολογίας για ειρηνικούς σκοπούς.

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας έχει ως στόχο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της πυρηνικής ιατρικής για τη διάγνωση και τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, για τον έλεγχο της εξάπλωσης επικίνδυνων και μολυσματικών εντόμων, τον έλεγχο παρασίτων στον γεωργικό τομέα, την αποστείρωση τροφίμων, την εξερεύνηση ορυκτών και πολλούς άλλους τομείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 64η Γενική Διάσκεψη του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας πραγματοποιείται στην έδρα του οργανισμού στη Βιέννη από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail