Φερθείτε επιτέλους ως Έλληνας πρωθυπουργός κύριε Μητσοτάκη!!!

Όταν χιλιάδες νεοδημοκράτες βρέθηκαν στις πλατείες για να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, πίστευαν τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη που διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό ότι θα κάνει τα πάντα για να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Από: antinews.gr - Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός όμως όχι μόνο δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να ανατρέψει την επαίσχυντη συμφωνία, αλλά όπως αποκαλύπτεται ήταν υπέρ της συμφωνίας κάνοντας τα πάντα για να την ενισχύσει και να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική καθώς και την οικονομική ευμάρεια των Σκοπίων.

Κοινώς εξαπάτησε τους Έλληνες ψηφοφόρους, μαζί και τους γνήσιους δεξιούς ψηφοφόρους που τον εμπιστεύτηκαν πιστεύοντας ότι θα ακολουθούσε διαφορετική πολιτική από τον προκάτοχό του και ενταφιαστή της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται ο «Μακεδονομάχος» Μητσοτάκης κορόιδευε την πλειοψηφία του κόμματός του κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ο ίδιος είχε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό ότι θα πράξει.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό…

Αποκαλύπτεται παράλληλα ότι με παρέμβαση και παραίνεση της μαμάς Μέρκελ, την οποία ακούει πιστά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχωράει παρασκηνιακά στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας με «δόλωμα» δήθεν την απόσυρση της Τέταρτης Τουρκικής Στρατιάς στα βάθη της Ανατολίας.

Αν η κυβέρνηση δεχτεί αυτή την προτροπή της γερμανικής Καγκελαρίας μιλάμε για την περαιτέρω συρρίκνωση της πατρίδας μας και μάλιστα με απρόβλεπτες εξελίξεις και συνέπειες για το μέλλον μας.

Ήδη πληροφορούμαστε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα.

Καλό θα είναι ο φλύαρος και προκλητικός πρωθυπουργός να σταματήσει να λέει ψέματα και να εμπαίζει τον ελληνικό λαό και να βγει δημοσίως να διαψεύσει τόσο τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, όσο και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν άλλη μια εθνική ταπείνωση και υποταγή και θα υπερασπιστούν με κάθε τρόπο και μέσο την ελληνική κυριαρχία και τα δίκαια της Πατρίδας.

Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να παίζετε τα παιχνίδια της κυρίας Μέρκελ και φερθείτε επιτέλους ως Έλληνας πρωθυπουργός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail