Τούρκοι στρατιώτες εκτέλεσαν νεαρό που προσπάθησε να διασχίσει τα σύνορα

Freepen.gr - Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR) τεκμηρίωσε τη δολοφονία ενός νεαρού άνδρα από το χωριό Al-Bo Omar στην ανατολική ύπαιθρο του Deir Ezzor. Σύμφωνα με το SOHR, ο νεαρός άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις τουρκικές δυνάμεις Συνοριοφυλακής (Χωροφυλακή) καθώς προσπαθούσε να περάσει στην Τουρκία από το χωριό Tal Nuss στην ύπαιθρο του Tal Abyad στη Βόρεια Raqqa.

Σύμφωνα με τις στατιστικές SOHR, ο αριθμός των Σύριων αμάχων που έχουν σκοτωθεί από την τουρκική Χωροφυλακή (Jandarma στα Τουρκικά) από την αρχή της συριακής σύγκρουσης, έχει αυξηθεί σε 453 συμπεριλαμβανομένων 80 παιδιών ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών και 44 κοριτσιών ηλικίας άνω των δεκαοκτώ ετών.

Πρόκειται για την ίδια Τουρκία η οποία πουλά ανθρωπισμό όσον αφορά τις μεταναστευτικές ροές και πριν λίγους μήνες κατήγγειλε την Ελλάδα για τα γεγονότα του Εβρου. Είναι η χώρα που κατασκευάζει φουσκωτά μιας χρήσης για να στέλνει κόσμο σε άλλες χώρες όταν η ίδια εκτελεί αμάχους από μια χώρα όπως η Συρία, στον πόλεμο της οποίας η Τουρκία έχει ένα σκοτεινό ρόλο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail