Τουρκικός παροξυσμός: Ελληνες κομάντος περιπολούν ένοπλοι στο Καστελλόριζο

Με την υποστήριξη της Γαλλίας, η Αθήνα αυξάνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα, η οποία είναι η πλησιέστερη χερσαία μάζα στην Τουρκία και έχει αυξήσει τη στρατιωτική δραστηριότητα στο νησί Καστελόριζο στο οποίο υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν όπλα, αναφέρει σε νέο παραληρηματικό δημοσίευμα η Yeni Safak.

Σημειώνει ότι Έλληνες στρατιώτες τοποθετήθηκαν στο νησί που απέχει μόλις 2,1 χιλιόμετρα από την περιοχή Kaş της Αττάλειας και κάνει λόγο για δύο σκάφη Zodiac τα οποία φέρουν όπλα και περιπολούν φέροντας Ελληνες κομάντος.

Η τουρκική εφημερίδα εκτός από το πολεμικό κλίμα που συντηρεί, επαναλαμβάνει το νέο επιχείρημα της εποχής πως το Καστελλόριζο απέχει 2,1 χλμ από την τουρκική επικράτεια και 580 από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail