Τακβίμ: Η Τουρκία δεν επέτρεψε ψευτο-νταηλίκια στη Μεσόγειο! Πάγωσαν στην Ευρώπη!


Freepen.gr - Η αποικιακή φλέβα της Ευρώπης ζωντανεύει. Με ένα καρότο στο ένα χέρι και ένα ραβδί στο άλλο, προσπάθησε να αδράξει τους ενεργειακούς πόρους της Μεσογείου. Η Τουρκία δεν επέτρεψε τα ψευτο-νταηλίκια, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα takvim.com.tr

"Η Αγκυρα, από την άλλη πλευρά, έστειλε το ναυτικό και τα τζετ στο πεδίο. Έκανε μια επίδειξη δύναμης. Στην Ευρώπη όλοι πάγωσαν" αναφέρει το δημοσίευμα.

Το κείμενο συνοδεύεται και από δύο φωτομοντάζ. Το ένα με τους ηγέτες Ελλάδας, Γαλλίας, Ισραήλ αλλά και Γερμανίας καθώς επίσης εσωτερικούς πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν να πνίγονται στη θάλασσα ανάμεσα σε νάρκες.

Το έτερο κάνοντας λόγο για μασκαραλίκια δείχνει το Γάλλο πρόεδρο Μακρόν να αφαιρεί μια μάσκα προσώπου στην οποία εικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail