Τουρκικό κατασκοπευτικό σάρωσε τη δυτική Αίγυπτο - Τι παρακολουθούσε

Freepen.gr - Η ιταλική ιστοσελίδα «Itamil Radar» επιβεβαίωσε ότι ένα τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος Boeing E-7T No. 002-13, με σήμα κλήσης TURAF27, αφού απογειώθηκε από την τουρκική αεροπορική βάση του Ικονίου, πέταξε στην περιοχή μεταξύ Τρίπολης και Μισράτα, παρακολουθώντας τις αιγυπτιακές πολεμικές προετοιμασίες, αναφέρει το BulgarianMilitary.com.

Το τουρκικό αεροσκάφος πραγματοποίησε αποστολή αναγνώρισης στην περιοχή πληροφοριών πτήσης της Τρίπολης, αλλά εκτός του εναέριου χώρου της Λιβύης, με τη διάρκεια της πτήσης να είναι πολύ μεγάλη, ενδεικτική των προθέσεων της Άγκυρας για κάτι ίσως πιο σοβαρό στη Λιβύη.


Αναφέρει επίσης την άφιξη ενός άλλου τουρκικού αεροσκάφους μεταφοράς αυτή τη φορά (Άτλας) στη Λιβύη, το οποίο δείχνει ότι η τουρκική αεροπορική γέφυρα όπλων, πυρομαχικών και ανταρτών στη Λιβύη συνεχίζεται καθημερινά. 

Ωστόσο παρατηρεί κανείς κάτι ενδιαφέρον στο χάρτη της ιταλικής ιστοσελίδας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail