Τρελαμένοι οι Τούρκοι: Κύπριος και Γάλλος υπουργός πέταξαν πάνω από το Γιαβούζ στη Μεσόγειο!

Freepen.gr - Για προκλητική πτήση και απειλητικά βήματα προς την Τουρκία που αυξάνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, κάνει λόγο η τουρκική ιστοσελίδα aydinlik.com.tr αναφερόμενη στην πτήση του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Clement Beaune και του Κυπρίου ομολόγου του Χαράλαμπου Πετρίδη, με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Οι δύο άνδρες πέταξαν πάνω από το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ που βρίσκεται παράνομα στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, Clement Beaune, πριν από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 έως 25 Σεπτεμβρίου, επιθυμούσε ο ίδιος να δει τι συμβαίνει στην περιοχή.


 

Ο Beaune συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη. Στη σχετική δήλωση των διμερών συνομιλιών, η Γαλλία αναφέρει ότι η ΕΕ πρέπει να είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, ήτοι τις κυρώσεις στην Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail