Η Τουρκία ανησυχεί για τις συμφωνίες με τον Σαρράζ

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, δήλωσε ότι η παραίτηση του Αλ-Σαρράζ ως αρχηγού της κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας δεν θα επηρεάσει τα μνημόνια συμφωνίας που υπογράφηκαν με την κυβέρνηση σχετικά με την ασφάλεια, την στρατιωτική συνεργασία και τον καθορισμό των θαλασσίων περιοχών δικαιοδοσίας.

Πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι θα συνεχίσουν να επικοινωνούν με τον Αλ-Σαρράζ, και ότι οι αποφάσεις για τις συμφωνίες λαμβάνονται από την κυβέρνηση, όχι ιδιώτες, και ότι η τουρκική ομάδα και οι εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων εξακολουθούν να κάνουν τη δουλειά τους στη Λιβύη και την Τουρκία πάνω σε αυτές τις συμφωνίες.

Ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής προεδρίας επιβεβαίωσε ότι οι τουρκικές και λιβυκές πλευρές είναι αποφασισμένες να προωθήσουν τη συνεργασία και το κοινό έργο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail