Μασκοπιγούνης επιτίθεται σε παιδί στο λεωφορείο, λυσσαλέα επίθεση στον Κουμουτσάκο γιατί κοινώνησε

Θλιβερές σκηνές διαδραματίσθηκαν σήμερα σε αστικό λεωφορείο της πρωτεύουσας όταν μεγάλης ηλικίας άνδρας ασκησε ανεπίτρετη βία σε νέο παιδί συνεπιβάτη επειδή δε φορούσε μάσκα. Το βίντεο έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Του Στρατή Μαζίδη

Το τραγελαφικό της υπόθεσης σύμφωνα με το βίντεο είναι ότι ο ηλικιωμένος φορά τη μάσκα με τη μύτη του εκτός αυτής! Ωστόσο επιτίθεται στο παιδί, του οποίου θα ματώσει το κεφάλι.

Άλλοι πάλι έφριξαν γιατί κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων ο Γιώργος Κουμουτσάκος ενώ αποτέλεσε και ερώτηση στο Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος νομίζει ότι δουλειά του είναι να απαντά σε προβοκατόρικες ερωτήσεις. Είπε λοιπόν ότι "όλοι είμαστε Χριστιανοί αλλά δεν επιδεικνύουμε την πίστη μας". Όχι κ. Χαρδαλιά, μπορεί να νομίζεις αλλά δεν είσαι χριστιανός όταν θεωρείς επίδειξη τη Θεία Κοινωνία. Δε θα εξηγήσω όμως περισσότερα για να μην υποτεθεί ότι γίνεται κάποια επίδειξη.

Είμαστε τελικά μεγάλοι υποκριτές. Υποψήφιοι όμως για το Χρυσό Βατόμουρο.

Ο πρωθυπουργός πλέον πρέπει να αντιληφθεί ότι αρχίζει να χάνεται ο έλεγχος της κατάστασης όσο κι αν βάζει το Χαρδαλιά να φοβερίζει τον κόσμο. Το σωτηριολογικό σενάριο του Μαρτίου εκπυρσοκροτεί πλέον κατά της κυβέρνησης. Οι πρώτες πολύτιμες 45 ημέρες που χάθηκαν αντί να αξιοποιηθούν και η Υγεία που όλοι μαζί διέλυσαν, θα πάρουν την εκδίκησή τους διότι ο λαός θα τιμωρήσει αυστηρά αυτούς που τον έκλεισαν μέσα και του έκοψαν το ψωμί για τα δικά τους λάθη.

Αυτό ίσως είναι από τα καλά του κορωνοϊού. Η προσβολή του πολιτικού συστήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail