Τα είπαν Πούτιν-Πασινιάν στο τηλέφωνο. Τι είπαν θα φανεί στο τερέν

Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν με πρωτοβουλία της αρμενικής πλευράς.Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ο πρωθυπουργός της Αρμενίας συζήτησαν την απότομη κλιμάκωση των εχθροπραξιών στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. 

Η ρωσική πλευρά εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για την επανάληψη των εχθροπραξιών μεγάλης κλίμακας. Τονίστηκε η σημασία ότι πρέπει τώρα να καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης, με βασικό στόχο την παύση των στρατιωτικών ενεργειών.

Ωστόσο η εμπλοκή του τουρκικού παράγοντα με αεροπλάνα, drones και μερικές χιλιάδες μισθοφόρων στο έδαφος περιπλέκουν την κατάσταση και αποδεικνύουν ότι η γειτονική χώρα αποτελεί ένα πρόβλημα όπως ο Γόρδιος Δεσμός. Και μόνο ένας τρόπος υπάρχει από όλους για να λυθεί. 

Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξει ρωσική βοήθεια στην Αρμενία, θα φανεί μέσα από τις επικείμενες εξελίξεις στο τερέν της μάχης για όσο κρατήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail