Αυτά είναι τα επιτεύγματα των "ανθρωπιστών" του "Μένουμε Σπίτι", μια αβοήθητη λιπόθυμη κοπέλα

geralt / pixabay
Αυτή την εβδομάδα, μια ανήλικη κοπέλα λιποθύμησε στο Αγρίνιο και κανείς δεν προσφέρθηκε να την βοηθήσει επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό. Αμέσως, οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και τις φυλλάδες δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός. Τα δάκρυα τους όμως είναι κροκοδείλια και το ενδιαφέρον τους υποκριτικό, γιατί οι ίδιοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια.

Η κυβέρνηση και τα πιστά της σκυλάκια στα ΜΜΕ καλλιέργησαν ένα άνευ προηγουμένου κλίμα πανικού για τον κορωνοϊό, κατατρομοκράτησαν τον κόσμο, διέδωσαν ξεδιάντροπα fake news και χοντροκομμένες υπερβολές, παρουσίασαν μια μικρομεσαία επιδημία σαν να είναι ο νέος "Μαύρος Θάνατος" και έτσι μας έκαναν να βλέπουμε ο ένας τον άλλον σαν εχθρό (ακόμη και τα μέλη της ίδιας μας της οικογένειας!).

Κατέστρεψαν και τους τελευταίους δεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης που είχαν απομείνει, αποδυνάμωσαν σημαντικά όλους τους θύλακες αυθόρμητης κοινωνικότητας (από τις εκκλησίες μέχρι τα γυμναστήρια) και αναγόρευσαν την σκατοψυχιά και την ρουφιανιά σε ύψιστη αξία. Και τελικά, απομείναμε μοναχικά και φοβισμένα ανθρωπάκια, ανίκανα να δώσουμε το χέρι σε μια λιπόθυμη κοπέλα στο δρόμο, αλλά πρόθυμα να υπακούσουμε κάθε εντολή της κυβέρνησης.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα των "ανθρωπιστών" του "Μένουμε Σπίτι", αυτή είναι η κληρονομιά που μας αφήνουν οι ευαισθητούληδες του "και μια ζωή να σωθεί, αξίζει τον κόπο"...

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail