Ντροπιαστικό βίντεο με ηθοποιό που θα..."πετσοκόψει" παιδιά αν δε φορέσουν μάσκα

Freepen.gr - Σε μια εποχή κατά την οποία έχει προκληθεί έντονη συζήτηση ως προς τη χρήση μάσκας στα σχολεία και την κοινωνία να δείχνει διχασμένη, είναι απορίας άξιον τι εξυπηρετεί το παρακάτω σποτ του Δήμου Ηλιούπολης (άραγε να κόστισε τίποτε;) όπου ένας ηθοποιός φοβερίζει και καλά πως θα..."πετσοκόψει" παιδιά.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται με μάσκα λέγοντας «Θα σας πετσοκόψω, όποιος δε φοράει μάσκα θα τον πετσοκόψω. Μιλάω σοβαρά, παιδιά, όποιος δεν φοράει μάσκα θα τον πετσοκόψω».

Τότε εξέρχεται ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και του λέει «Ε, Γιαννόπουλε, ήρεμα δεν κάνουμε ταινία. Θα τρομάξουμε τα παιδιά».

Ο ηθοποιός κατόπιν βγάζει τη μάσκα και λέει «έχει δίκιο ο δήμαρχος παιδιά. Δεν θα σας πετσοκόψω μωρέ. Θα σας πετσοκόψω».

Όσο χυδαία ήταν η κοτσάνα του Κρητικού που θέλει κάθε μέρα να...αδειάζει τα πακέτα του, άλλο τόσο απαράδεκτο και ντροπιαστικό είναι να βγαίνει κάποιος άλλος...μάγκας (;) και να φοβερίζει - αστειευόμενος  - ότι θα πετσοκόψει τα παιδιά. Τέτοια πράγματα δε λέγονται ούτε για αστείο. Ευτυχώς τα σχόλια των πολιτών δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμη αντακλαστικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail