«Τέσσερις βουλευτές της ΝΔ μου είπαν ότι ΔΕΝ πάει άλλο»

Freepen.gr - Μια ανάρτηση φωτιά του Ευάγγελου Αντώναρου έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά σχετικών πληροφοριών που ακούγονται το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις οποίες το κυβερνόν κόμμα δε διαφέρει πολύ από ένα καζάνι σε κατάσταση βρασμού.

Κάτι τα όσα ανησυχητικά ακούγονται στα ελληνοτουρκικά, κάτι η κακή πορεία της ελληνικής οικονομίας, κάτι η υπό εξέλιξη μεταστροφή της κοινής γνώμης όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα του κορωνοϊού, συντίθεται το εκρηκτικό μείγμα. 

Σημειώνει ο κ. Αντώναρος: «Σήμερα δέχθηκα ατομικά τηλεφωνήματα από τεσσερις βουλευτές της ΝΔημοκρατιας με σημαντική διαδρομή που μου ειπαν σχεδόν αυτολεξεί «ότι η κατάσταση έτσι δεν πάει άλλο». Τους είπα ότι συμφωνώ. Αλλά το ποσό θα πάει εξαρτάται περισσότερο από τους ίδιους και λιγότερο από μένα».

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail