Με συγχωρείτε, δέχομαι την αυθεντία των ειδικών, αλλά δεν απεμπολώ και τη δική μου κρίση

vperemencom / pixabay
ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ- Φυσικά και βάζω επιμελώς τη μάσκα μου και τηρώ σχολαστικά όλα τα μέτρα, αλλά με εκνευρίζει ο καταιγισμός των μμε εναντίον όσων εκφράζουν έστω και κάποιες αμφιβολίες. Θα διηγηθώ λοιπόν το εξής: 

Μία φορά η κόρη μου είχε κολλήσει κάποια ψωρίαση ή κάτι τέτοιο στα μαλλιά της. Πήγαμε σε μία παιδο-δερματολόγο, καθηγήτρια πανεπιστημίου παρακαλώ, η οποία την εξέτασε και μας έδωσε ένα φάρμακο. 

Την ρωτάω: "Το φάρμακο που μας δώσατε μήπως πειράζει το συκώτι; Γιατί συχνά τα δερματολογικά φάρμακα πειράζουν το συκώτι". Απάντησις: "Θα το παρακολουθούμε με τακτικές εξετάσεις αίματος". Και μας δίνει και τη διεύθυνση ενός αιματολογικού εργαστηρίου επί τη ευκαιρία. 

Λέω: "Με συγχωρείτε, δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο, που να μην πειράζει το συκώτι;". Απάντησις: "Ναι, αλλά στο εξωτερικό". Λέω: "Γιατί δε μας το λέτε λοιπόν για να το παραγγείλω ή να πάω έστω ένα ταξίδι να το αγοράσω;". Ουδεμία απάντησις. 

Λέω: "Πείτε μου παρακαλώ το φάρμακο που δεν πειράζει το συκώτι". Αμήχανα η κυρία καθηγήτρια μου λέει το φάρμακο και "ξαφνικά" θυμάται ότι το διαθέτει και ο Κοτσερώνης στην Ομήρου. Τελικά υπήρχε σε όλα τα φαρμακεία στην Ελλάδα. 

Με συγχωρείτε, δέχομαι την αυθεντία των ειδικών, αλλά δεν απεμπολώ και τη δική μου κρίση.

Μελέτης Η. Μελετόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail