Επικίνδυνη ασπόνδυλη εξωτερική πολιτική

Freepen.gr - Για επικίνδυνη ασπόνδυλη εξωτερική πολιτική κάνει λόγο σε σχόλιό του ο υποναύαρχος ε.α., Στέλιος Φενέκος υπενθυμίζοντας ότι έγκαιρα είχε προειδοποιήσειγια τις ενέργειες της Τουρκίας ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις, το έχω ήδη πει έγκαιρα.

Ο ε.α. αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού σημειώνει πως τα τα σημεία φανερώνουν ότι έχουμε χάσει την πρωτοβουλία κινήσεων και την ευελιξία μας (που κάποια στιγμή πήγαμε να ανακτήσουμε), καθώς επίσης πως πιεζόμαστε να συμβιβαστούμε και να αποδεχθούμε διεύρυνηση της ατζέντας. 

Ο κ. Φενέκος παρατηρεί κάτι που έχει εντοπίσει αρκετός κόσμος, ότι δηλαδή ο Υπουργός των Εξωτερικών προσπαθεί να διαχωρίσει την θέση του από τις πρωθυπουργικές επιλογές.  

Ωστόσο αυτή η ασπόνδυλη πολιτική, εκ μέρους του πρωθυπουργού και του στενού του περιβάλλοντος, είναι που πρέπει να μας ανησυχεί!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail