Τέρμα οι αυταπάτες: Η Τουρκία θα επιμείνει για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

Ακόμα και οι τελευταίες αυταπάτες για τον επικείμενο νέο γύρο συνομιλιών, (61ος), μεταξύ Ελλάδας και Τουρκιάς για την μείωση της έντασης καταρρέουν και με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, που βασίζεται στις αποφάσεις του πρόσφατου Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας, όπου διαφαίνεται ξεκάθαρα πως η Τουρκία θα θέσει και θα επιμένει στο αίτημα της να αποχωρήσει ο ελληνικός στρατός από τα ελληνικά νησιά.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει με στόμφο πως το αίτημα αυτό της Τουρκίας έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στην Αθήνα και η ελληνική πλευρά αδυνατεί να δώσει πειστική απάντηση για να αρνηθεί αυτό το νόμιμο δικαίωμα της τουρκικής πλευράς.

Από εδώ και πέρα όσοι νομίζουν ότι με την αφόρητη γερμανική πίεση σε μια ελληνική κυβέρνηση που άγεται και φέρεται από την…κυρία του Βερολίνου, θα έχουν οφέλη από την έναρξη αυτών των συνομιλιών, μάλλον έχουν ύπνο βαρύ.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail