Φύλλο και φτερό οι κρατήσεις στο Καστελλόριζο - Που έχει στραφεί η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ.

Freepen.gr - Φύλλο και φτερό έχουν γίνει οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία του Καστελλορίζου καθώς δύο ύποπτα πρόσωπα έφυγαν από το νησί χρησιμοποιώντας το πλοίο της γραμμής αμέσως μετά το περιστατικό με κόκκινο χρώμα στην ελληνική σημαία συμπληρώνοντας μόλις ένα 24ωρο διαμονής.

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο που έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μετά τη δολιοφθορά ήταν πράξη ομάδας Τούρκων εθνικιστών οι οποίοι κατεύθυναν σε νυχτερινές πτήσεις drone με κόκκινη μπογιά από τα τουρκικά παράλια.

Ωστόσο όπως επισημαίνει ο συντάκτης Δημήτρης Φρέσκος για το ΟΡΕΝ αυτό το εύπεπτο σενάριο που προβάλλουν τα τουρκικά μέσα απέχει πολύ από το να είναι ρεαλιστικό σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η όλη ενέργεια χρειαζόταν και δεύτερο πυρήνα με δράση από ξηρά.

Οι έρευνες διεξάγονται με ιδιαίτερη προσοχή και με πολύ ευαίσθητο τρόπο ενώ άνδρες της Αστυνομίας τόσο από τη Ρόδο όσο κι από την Αθήνα ανδρών έχουν μεταβεί στο νησί. Η Ελληνική Αστυνομία ελέγχει ιδιαίτερα την περίπτωση των δύο παραπάνω..."επισκεπτών".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail