Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών

Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά μας.
Απροκάλυπτα χωρίς καμία ντροπή, ξέχασαν τους εθνικούς κινδύνους και την εμπλοκή διαφόρων ετερόκλητων δυνάμεων που οι ίδιοι «θυμήθηκαν» ξαφνικά με το κάψιμο της Μόριας.

Ισως μόνο και μόνο για να δικαιολογηθούν οι τεράστιες ευθύνες και η γύμνια που φάνηκε με την πλήρη αποσταθεροποίηση στην Λέσβο.

Με χιλιάδες μετανάστες να κόβουν το νησί στην μέση και να διαδηλώνουν εν μέσω πανδημίας, κάποιοι να καίνε για δεύτερη φορά ότι είχε απομείνει κι ενώ όλος ο κρατικός μηχανισμός ήταν εκεί, κάποιοι άλλοι θετικοί στον ιό που είχαν εντοπισθεί, να χάνονται ξανά και άλλα τραγικά.

Σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες της προπαγάνδας και του σχεδίου πιέσεων για να γίνουν συνένοχες οι τοπικές κοινωνίες.

Σε ρόλο κράχτη και συμμέτοχου στην προπαγάνδα και ο δήμαρχος κ.Κάρμαντζης που σαν ρεαλιστική λύση βλέπει την «προληπτική» κατασκευή κέντρου.

Δεν είναι τυχαίος και ο χώρος που «δημιούργησε» ο κ. Μουτζούρης ξεχνώντας τον ρόλο του «μπροστάρη» κάνοντας πάσα στους δήμους , ούτε η αφωνία των λαλίστατων κατά τα άλλα αντιπεριφερειαρχών.

Δεν είναι τυχαία και η «επανεμφάνιση» της εξαφανισμένης κ.Καλογήρου (από τον καιρό της θητείας της όσον αφορά στο μεταναστευτικό) με υποστηρικτική δήλωση για την αναγκαιότητα δομής.
Η καραμέλα της «κλειστής» δομής χθες από επίσημα χείλη αποδείχθηκε ότι είναι μόνο καραμέλα όπως επίσης και το ότι στα κέντρα και στα νησιά θα εγκλωβιστεί ΜΕΓΑΛΟΣ αριθμός μεταναστών. 3000 + 900 ΠΡΟΚΕΚΑ; Μήπως είναι ο αριθμός που είχε γραφτεί και παλιότερα όταν συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο ο κος Μπουρνιάς;

Ακούστε τις δηλώσεις του κ.Μουτζούρη, ηχητικό απόσπασμα 4:25 και μετά.
(https://www.alithia.gr/.../k-moytzoyris-i-horothetisi... )

Ενώ έχουν κατασπαταληθεί δισεκατομμύρια ευρώ για το μεταναστευτικό ,αυτό γίνεται χωρίς απολύτως κανέναν σχεδιασμό με μόνη μέριμνα για το κατά το δυνατόν μικρότερο πολιτικό κόστος αφού τα νησιά ελάχιστα επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η γεωπολιτικά ευαίσθητη θέση των νησιών ,αφού εκτελούν αγόγγυστα τις εντολές των Ευρωπαίων προσπαθώντας να δημιουργήσουν μόνιμες θέσεις παραμονής μεταναστών που κάποιοι πολύ μακρινοί γραφειοκράτες αποφάσισαν.

Τελικά αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος που ικανοποιείται από τους σχεδιασμούς αυτούς είναι η γειτονική χώρα που ευθέως αμφισβητεί την κυριαρχία των νησιών μας;

Θα προσγειωθούν ποτέ στον ρεαλισμό που τόσο ψεύτικα και υποκριτικά επικαλούνται, η έκαναν πως δεν άκουσαν τις πολύωρες αερομαχίες πάνω από το νησί μας σήμερα το πρωί;

Θα προσγειωθούν ποτέ οι «ρεαλιστές» που μοναδική τους έγνοια είναι η εγκατάσταση επικίνδυνων πληθυσμών για την σταθερότητα των νησιών, στην πλάτη του νησιού πίσω από την πρώτη γραμμή;
Στον τόπο αυτό γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, κατοικήσαμε μόνιμα και παραμένουμε γιατί τον αγαπάμε. Δεν θα τον παραδώσουμε βορά στα σχέδια κανενός εντός και εκτός Ελλάδας.

ΥΓ. Το βίντεο της ανάρτησης είναι η απάντηση στην πρωινή απορία του υπουργού για το ποιός μένει σταθερός στις απόψεις του, για το πως πολιτεύεται επισκεπτόμενος κρυφά τον τόπο του, για το πόσο δημοκρατικά αντιμετωπίζει τις ανησυχίες των νησιωτών .Τί έλεγε σαν αντιπολίτευση επι ΣΥΡΙΖΑ, τι κάνει σαν υπουργός της ΝΔ σήμερα . Και προφανώς κανείς από τους Χιώτες δεν εφησυχάζει απέναντι στα νοσηρά σας σχέδια.

ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail