Ο αρνησίπατρις Ερντογάν εύχεται να μη μας πετάξει πάλι στη θάλασσα

Freepen.gr - Ψηλά τους τόνους της έντασης φροντίζει να διατηρεί ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας μέσω του τηλεφώνου του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ σε ομιλία του δεύτερου ανέφερε ότι:

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Εκείνοι που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν από αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα».

Κάποιο λάθος κάνει όμως ο αρνησίπατρις κ. Ερντογάν, μιας και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική του καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του. Δεν έγινε καμία επίθεση κατά της ανεξαρτησίας, αλλά για την απελευθέρωση των πραγματικών ιδιοκτητών της μικρασιατικής γης. 

Πρέπει να θυμίζουμε διαρκώς στον πρόεδρο της Τουρκίας από που κρατά η σκούφια του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail