«Μακεδονία ελεύθερη» και... το «εργαλείο του αλυτρωτισμού»

Οι εγχώριοι «Πρεσπολάτρες» που στήριξαν με επιμονή τη «Συμφωνία της Λίμνης» με τους Σκοπιανούς, από τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ μέχρι τους σοσιαλφιλελεύθερους του ΣΥΡΙΖΑ και τους antifa, απεχθάνονται, ως γνωστόν, το «Μακεδονία ξακουστή» ως «εθνικιστικό». 
 

Είναι αμφίβολο όμως αν έψαξαν ποτέ να βρουν τους στίχους του Εθνικού Ύμνου των Σκοπιανών, που σίγουρα αυτές τις ημέρες που ο κ. Ζάεφ επισκέπτεται τη χώρα μας όλο και κάπου θ΄ακούστηκε:
 
«Σήμερα επάνω από τη Μακεδονία γεννιέται νέος ήλιος της ελευθερίας! /
Οι Μακεδόνες αγωνίζονται για τα δίκαιά τους. /
Εκ νέου τώρα κυματίζει η σημαία της Δημοκρατίας του Κροσόβου./
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι, Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι! / Τα Μακεδονικά δάση τραγουδούν δυνατά, νέα τραγούδια, νέες ειδήσεις! /
Η Μακεδονία ελεύθερη. Ζει ελεύθερα! Η Μακεδονία ελεύθερη. Ζει ελεύθερα»

Λαμβάνοντας υπόψη και το κατάφωρα ανθελληνικό άρθρο 36 της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, που αποτελεί το καθοριστικό εργαλείο αλυτρωτισμού των Σκοπιανών, ο «‘Υμνος» αυτός που αναφέρεται στη σημαία της «Δημοκρατίας του Κροσόβου» και στον κομιτατζή Ντέλτσεφ, σύμφωνα με τον Πρέσβη επί τιμή Αλέξανδρο Π. Μαλλιά, «παραβιάζει σε κάθε γραμμή και συνολικά τη Συμφωνία των Πρεσπών» (Τα ΝΕΑ, 6-4-2019).

«Ψιλά γράμματα» για κάποιους! Το δίδυμο Τσίπρας-Κοτζιάς έκαναν όντως τη «βρώμικη δουλειά» με τους Σκοπιανούς, παρά τη αντίθεση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, για να μπορεί σήμερα με άνεση ο «ανανήψας» κ. Μητσοτάκης να κάνει «μπίζνες» με τους «Ελεύθερους Μακεδόνες».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail