Συνεργατικός εποικισμός: Άλλοι κόβουν και άλλοι ράβουν

Από τη μια έχουμε τον αρμόδιο Υπουργό για θέματα Ασύλου και μετανάστευσης, ο οποίος αιφνιδιάζει ανά την επικράτεια τους κατοίκους κάθε πόλης και χωριού, αποφασίζοντας ότι εν μια νυκτί η περιοχή τους θα απωλέσει την ιστορικά διαμορφωμένη φυσιογνωμία της και θα γίνει αποικία Αφγανών, Κογκολέζων ή Σομαλών, κ.λπ. Με τους εν λόγω αλλοδαπούς οφείλουν να συνυπάρχουν στο εξής οι αυτόχθονες Έλληνες, διότι αυτοί αποφάσισαν να "μπουκάρουν" στη χώρα, μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες. 

Αναστάσιος Λαυρέντζος 

Οι Έλληνες κάτοικοι περιοχών όπως τα Καμμένα Βούρλα, που ήλθαν πρόσφατα στο επίκεντρο, οφείλουν να συνυπάρχουν και για έναν ακόμη λόγο: διότι κανείς άλλος στην Ευρώπη δεν δέχεται τους παράνομους μετανάστες και έτσι ο κλήρος της "ανθρωπιστικής ευαισθησίας" έπεσε αποκλειστικά στην Ελλάδα. 

Και όταν βέβαια οι Έλληνες κάτοικοι αντιδρούν για τον κλήρο που τους έτυχε, χωρίς να ερωτηθούν, τότε αναλαμβάνει το "φιλομεταναστευτικό ιππικό" να καταστείλει τις αντιδράσεις. Επιστρατεύονται λοιπόν όλοι οι κατά προσωπική τους δήλωση "ευαίσθητοί", "ανθρωπιστές" και "δημοκράτες" για να ελεινολογήσουν κατά των αντιδρώντων, τους οποίους λούζουν με επίθετα όπως "ρατσιστές", "ξενοφοβικοί", "ούγκανα", "φασισταριά", κλπ. 

Και βέβαια όταν έχει κανείς τέτοια κουσούρια, αυτονοήτως δεν μπορεί να έχει και δικαίωμα να αντιδρά. Δεν έχει κάν το δικαίωμα άποψης ή το δικαίωμα να αμυνθεί υπέρ της διατήρησης της ιδιοπροσωπίας του και του τρόπου ζωής του. Γιατί αυτό είναι κάτι άλλο κατακριτέο και απαγορευμένο: είναι "αυτοχθονισμός" (βλ. νατιβισμός). 

Να όμως ποιος είναι ο πραγματικός φασισμός, γιατί όπως είπε και ο Πωλ Βαλερύ: "Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι". Και όπως είπε φυσικά και ο μεγάλος Ουίνστον Τσώρτσιλ: 'Στο μέλλον οι πραγματικοί φασίστες θα είναι αυτοί που δηλώνουν αντιφασίστες". Το είχε δει από τότε...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail