Άνω-κάτω έκανε τους Τούρκους η "Δημοκρατία" - Ο Καλίν την...καταράστηκε!

Freepen.gr - Άνω κάτω έχει κάνει τους Τούρκους το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Δημοκρατία". Ο υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ μιλά για προβοκάτσια και σαμποτάρισμα των...σχέσεων των δύο χωρών! Ωστόσο ο προεδρικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν το πήγε παραπέρα:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise, Yunan gazetesine şu sözlerle tepki göstermişti:

Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyorum, telin ediyorum, lanetliyorum. Çünkü bu atılan başlığın basın özgürlüğü ile ifade hürriyeti ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Bu bir provokasyondur.

"Το καταδικάζω με τον πιο σοβαρό τρόπο, το αναθεματίζω, το καταριέμαι. Επειδή αυτός ο απορριπτόμενος τίτλος δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία του τύπου και την ελευθερία της έκφρασης. Αυτή είναι μια πρόκληση".

Επίσης ο Καλίν ζητά από το ελληνικό κράτος να...λογοδοτήσει η εφημερίδα. Βέβαια στην Ελλάδα όλα να τα περιμένει κανείς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της πορείας της μήνυσης που κατατέθηκε σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή. Το ΥΠΕΞ καταδίκασε το πρωτοσέλιδο της ελληνικής εφημερίδας αλλά δεν έβγαλε άχνα για το άδειασμα του Ελληνα πρέσβη στο Μπακού ή για όσα συχνά - πυκνά δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο. Εδώ είδαμε να καταδικάζεται ακρίτας γιατί υπερασπίστηκε τα σύνορα της χώρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail