Ο Μητσοτάκης να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στρατιωτικά τους Τούρκους στο Αιγαίο χωρίς συμμάχους κι αυταπάτες

Άκουγα χθες σε ζωντανή μετάδοση τον Μακρόν να εκθειάζει το "μεγάλο τουρκικό λαό" και να συνιστά να κάνουμε διάλογο με τους Τούρκους. Η Μέρκελ είπε ότι θα στηρίξει την Ελλάδα "όπου έχει δίκιο", το Συμβούλιο της Ευρώπης μας συνιστά να αναγνωρίσουμε τους μουσουλμανικούς συλλόγους της Θράκης ως "τουρκικούς", τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη είναι κατά των κυρώσεων στην Τουρκία, οι "κυρώσεις" που προτείνουν είναι απλά κωμικές, το ΝΑΤΟ τηρεί πολιτική ίσων αποστάσεων, οι ΗΠΑ καθεύδουν, η Ρωσσία τηρεί σιγήν ιχθύος. 

Και όλοι συνιστούν "διάλογο" (με τι αντικείμενο άραγε; αυτά που ζητούν οι Τούρκοι; Διότι αλλοιώς διάλογο οι Τούρκοι δεν κάνουν). 

Συμπέρασμα: η Δύση στην πραγματικότητα τηρεί την στάση που κράτησε το 1453 και το 1922. Και επειδή φυσικά δεν νοείται Έλληνας πρωθυπουργός να δεχθεί να διαπραγματευθεί με τους Τούρκους κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, ο κ.Μητσοτάκης να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στρατιωτικά τους Τούρκους στο Αιγαίο χωρίς συμμάχους και χωρίς αυταπάτες. 

Η πολιτική του "καλού παιδιού" μας τελείωσε. Οι ξένοι θα "φρίττουν" διαβάζοντας τις εφημερίδες τους και πίνοντας το πρωϊνό τους τέϊον και θα συνιστούν "διάλογο" με τον Αττίλα.

Μελέτης Η. Μελετόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail