Ρωσικό πυραυλικό σύστημα που θα κόψει σα βούτυρο τα τουρκικά τανκς στη Συρία;

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός στέλνει ένα άλλο πυραυλικό σύστημα στη Συρία εν μέσω αναφορών σχετικά με τη συσσώρευση τεθωρακισμένων οχημάτων της Τουρκίας εντός της Αραβικής Δημοκρατίας, ανέφερε η Avia.

«Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης που αναφέρονται σε δηλώσεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο ρωσικός στρατός έστειλε τους «αντεροβγάλτες» τουρκικών τανκς και θωρακισμένων οχημάτων στη Συρία, τα οποία θα δοκιμαστούν στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. Ένα τέτοιο συγκρότημα μπορεί ταυτόχρονα να καταστρέψει έως και 10 εχθρικά θωρακισμένα οχήματα από απόσταση έως και 100 χιλιομέτρων, κάτι που θα επιτρέψει στον Συριακό Στρατό να καταστρέψει αρκετές εκατοντάδες τουρκικά άρματα μάχης και αυτοκινούμενα όπλα σε λίγες μόνο ώρες», σημειώνει η Avia.Pro.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη δημοσίευση της βιετναμέζικης Soha, «το σύστημα υψηλής ακρίβειας καθοδηγούμενων πυραύλων Ερμής με εμβέλεια μέχρι 100 χλμ., που παρουσιάστηκε πρόσφατα για πρώτη φορά, αποστέλλεται με απευθείας διαδρομή προς τη Συρία».

Η Soha σημειώνει ότι «η ακρίβεια των πυραύλων, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την καταστροφή των εχθρικών αρμάτων μάχης, παρέχεται από ένα πολυλειτουργικό σύστημα ραντάρ πλοήγησης, το οποίο περιλαμβάνει επίσης εξοπλισμό επικοινωνίας και πλοήγησης και δύο UAV. Ο Ερμής ήταν πράγματι παρών στη Συρία, αλλά αυτή είναι μια παραλλαγή της αεροπορικής δύναμης Hermes-A με εμβέλεια περίπου 30 χλμ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail