Στο πλευρό του Μακρόν η Μαρίν Λε Πεν - Γενί Σαφάκ: Θα έχει το τέλος του Ναπολέοντα!

Freepen.gr - Η Marine Le Pen, επικεφαλής του Κόμματος Εθνικής Ενότητας στη Γαλλία, δήλωσε στην τηλεόραση του LCI: «Παρά τις απειλές αυτές (του Ερντογάν), είμαι αποφασιστικά μαζί με τον Emmanuel Macron, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας, αν και υπάρχουν εκατομμύρια ζητήματα με τα οποία δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον Macron».

Η Le Pen υποστήριξε ότι οι «απειλές» του Ερντογάν εναντίον του Μακρόν στοχεύουν στην πραγματικότητα τη Γαλλία.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι ο Μακρόν θα έχει μεγάλο προσωπικό πρόβλημα μαζί του και ότι μιλά πολύ περισσότερο από το μπόι του.

Την ίδια ώρα η Γενί Σαφάκ φιλοξενεί δήλωση του προέδρου του Αφρικανικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών (AFSAM) Μουσταφά Εφε που παρομοίασε τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν με τον Ναπολέοντα. Υπενθυμίζοντας ότι ο Ναπολέων πήρε την πρώτη του ήττα από τον Σεζάρ Αχμέτ Πασά, ο Εφε είπε, «Ο Μακρόν ταξιδεύει επίσης στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική με αυτοκρατορικά όνειρα. Αλλά θα ηττηθεί όπως ο Ναπολέων».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail