Συριακά και ρωσικά αεροπλάνα σε διαρκείς αποστολές αναγνώρισης στο Ιντλίμπ - Πλησιάζει νέα επίθεση

Τις τελευταίες 48 ώρες, οι αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας και της Ρωσίας πραγματοποιούν αποστολές αναγνώρισης πάνω από την επαρχία του Ιντλίμπ, καθώς τα αεροσκάφη τους συλλαμβάνουν σημαντικές εικόνες για τις θέσεις και τις οχυρώσεις των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews στη Χαμά, ο αραβικός στρατός της Συρίας και οι Ρώσοι εταίροι του έχουν εντείνει τις αποστολές αναγνώρισης με σκοπό τη συγκέντρωση πληροφοριών, εν μέσω αναφορών για μια νέα επίθεση στο Idlib.

Τον Ιούλιο, ο Συριακός Αραβικός Στρατός έστειλε μεγάλο αριθμό ενισχύσεων στο Ιντλίμπ, το οποίο ώθησε τον τουρκικό στρατό και τους συμμάχους τους μαχητές να σπεύσουν με στρατεύματα σε αυτές τις πρώτες γραμμές στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.

Ωστόσο, η επίθεση τέθηκε σε αναστολή, μαζί με μελλοντικές επιχειρήσεις εντός της περιοχής Jabal Al-Akrad της επαρχίας της Latakia.

Φαίνεται τώρα ότι ο Συριακός Στρατός μετακινεί και πάλι τις δυνάμεις του στη νότια επαρχία του του Idlib, καθώς ο SAA περιμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση στα νότια και ανατολικά μέτωπα της περιοχής.

Εάν ξεκινήσει μια νέα επίθεση, ο Συριακός Στρατός πιθανότατα θα επικεντρωθεί στις περιοχές κατά μήκος της εθνικής οδού M-4 (Χαλέπι-Λατακια), συγκεκριμένα, την πόλη-κλειδί της Ariha και την περιοχή Jabal Al-Zawiya.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail