Ξεκινούν τα παζάρια για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με την Τουρκία

Από εδώ τα έφερε, από εκεί τα έφερε η Τουρκία έβαλε τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις στην τροχιά που ήθελε.

Από: iskra.gr - Άρης Δημητρίου

Ελλάδα και Τουρκία υπό την κηδεμονία της φιλότουρκης Μέρκελ και της μνημονιακής τυράννου της πατρίδας μας, Γερμανίας, ξεκινούν τον εφ΄όλης της ύλης ελληνοτουρκικό παζάρι με όλες τις εξοργιστικές απαιτήσεις της Τουρκίας στο τραπέζι, σε συνάντηση, η οποία, σύμφωνα με ανακοινώσεις των δύο πλευρών, θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στην Κωνσταντινούπολη.

Στη  συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μια επανεκκίνηση των παλαιών διερευνητικών συναντήσεων του 2016, όσο και αν οι τελευταίες είχαν αρνητικότατες συνέπειες για την Ελλάδα.

Από τις διερευνητικές του 2016 μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και κυρίως έχουν προσλάβει νέες πολύ  επιθετικές ποιοτικές διαστάσεις οι προκλήσεις, οι εκβιασμοί και οι επεκτατικές βλέψεις και διεκδικήσεις της Τουρκίας κάτω από το ένδυμα της “Γαλάζιας Πατρίδας“.

Ο διάλογος επανεκκινεί άνευ όρων και προϋποθέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και επί της ουσίας ισοδυναμεί με παγίδευση της χώρας μας και παράδοση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, παράδοση που κατά ορισμένους κύκλους έχει ήδη συνομολογηθεί ατύπως στο παρασκήνιο με άγνωστα ανταλλάγματα και πάντως ανεπίτρεπτα για να τεθούν στη ζυγαριά με την κυριαρχία της χώρας μας στο ένα ζύγι.

Αυτήν την ώρα οι γνήσιες αριστερές, προοδευτικές, δημοκρατικές πατριωτικές αντισυστημικές δυνάμεις οφείλουν να λάβουν πρωτοβουλίες για μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να προασπίσουν την υπόθεση μιας ανεξάρτητης ασφαλώς και κυρίαρχης πατρίδας, απέναντι στις εθελόδουλες κατευναστικές πολιτικές των κατεστημένων κέντρων.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail