Ο Ερντογάν "μάλωσε" τη Μέρκελ: "Απαράδεκτη η υποστήριξη στην εγωιστική κι άδικη Ελλάδα"


Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος συζήτησαν μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη για την Ανατολική Μεσόγειο και τις διμερείς σχέσεις. Ο πρόεδρος της Τουρκίας έκανε λόγο για «απαράδεκτη» υποστήριξη ορισμένων χωρών για την...εγωιστική και...άδικη στάση της Ελλάδας!

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας με την Άνγκελα Μέρκελ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι "η Ελλάδα, η ελληνοκυπριακή διοίκηση (εννοεί την Κυπριακή Δημοκρατία) και άλλες χώρες που υποστηρίζουν τις δύο, προκάλεσαν αδιέξοδο και κλιμάκωση των εντάσεων".

Ο Ερντογάν χαιρέτισε επίσης τις προσπάθειες της Μέρκελ για την επίλυση των διαφορών στην Ανατολική Μεσόγειο που, όπως ανέφερε, προκλήθηκαν από την Ελλάδα και τους υποστηρικτές της.

Εκτός από την Ανατολική Μεσόγειο, οι δύο συζήτησαν επίσης άλλα περιφερειακά ζητήματα, καθώς και τις διμερείς σχέσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail