Μας πήρε το ποτάμι…

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει στην συνείδηση της κοινωνίας. Ο πρωθυπουργός και η πλειάδα ασχέτων που τον περιτριγυρίζουν πέφτουν από γκάφα σε γκάφα.

Από: antinews.gr - Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι απλό πράγμα.

Χρειάζεται εμπειρία, μεθοδικότητα, προσήλωση στον στόχο και όχι επιπολαιότητες από μαθητευόμενους μάγους.

Θα με ρωτήσετε;

Αυτό αποτυπώνεται στην πλειοψηφία των πολιτών; Γιατί οι δημοσκοπήσεις δίνουν σαφή εικόνα υπεροχής στο κυβερνών κόμμα;

Απάντηση.

Ολοένα και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει θύμα της εικονικής πραγματικότητας που προσπαθεί να μεταφέρει με κάθε μέσο ο Μητσοτάκης και τα ακριβοπληρωμένα φερέφωνά του.

Η προπαγάνδα έχει υποκαταστήσει την πραγματική πολιτική και τα ψέματα της κυβέρνησης και οι επικοινωνιακοί θεατρινισμοί δυστυχώς την διαψεύδουν καθημερινά.

Στην πραγματική οικονομία μόνο ο Μητσοτάκης και οι… άριστοι άσχετοι πιστεύουν (μάλλον θέλουν να πιστεύουν) ότι τα πράγματα πάνε καλά και ότι θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Τεράστιο ψέμα γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως με διαλυμένα και ισοπεδωμένα τα πάντα, με επιχειρήσεις που κλείνουν η μια πίσω από την άλλη, με ανεργία ρεκόρ, με νοικοκυριά κάτω από τα όρια της φτώχειας, με φορολογία στο Θεό, ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει αλλά ούτε και επενδύσεις που τόσο προσδοκά η κυβέρνηση και που είναι αναγκαίες για την επιβίωση της χώρας.

Όσον αφορά τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και ο τελευταίος άσχετος σε αυτή την χώρα καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον μπούσουλα.

Δεν μπορεί να πείσει ούτε τους υπουργούς της να ακολουθήσουν τις οδηγίες που σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ επιβάλλουν στους Έλληνες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης κ. Κουμουτσάκου ο οποίος μετάλαβε την θεία κοινωνία και ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος στην κυβέρνηση γι’ αυτήν του την πράξη.

Ο έτερος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας (ο Κλουζό του κορονοϊού) κ. Χαρδαλιάς φίλησε το χέρι παπά όταν ο κ. Σύψας και το παρεάκι των λοιμωξιολόγων μας κάνουν συστάσεις να μην αγκαλιάζουμε και να μην φιλάμε ούτε τα παιδιά μας.

Μόλις προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας έλεγε ή μάλλον μας προετοίμαζε για νέο lockdown μαζί με τον λαλίστατο κ. Σύψα και σήμερα μαθαίνουμε από κυβερνητικές πηγές (δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου) ότι δεν είμαστε ένα βήμα πριν από το lockdown στην Αττική.

Στο μεταναστευτικό, εκεί... κι αν χτυπάει κόκκινο η ανικανότητα της κυβέρνησης.

Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις προτροπές της κ. Μέρκελ και φυσικά η πολιτική της δεν διαφέρει σε τίποτα με του κ. Τσίπρα.

Δυστυχώς οι νεοδημοκράτες εξαπατήθηκαν για μια ακόμη φορά, αλλά λογικό είναι αφού Νέα Δημοκρατία ψήφισαν και κατάντησαν να τους κυβερνάει ο Σημίτης με το εκσυγχρονιστικό παρεάκι του και το Ποτάμι.

Στα ελληνοτουρκικά, η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, αδύναμοι να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Ο Σουλτάνος να μας βρίζει ανοικτά αλλά και να μηνύει ελληνικές εφημερίδες με την κυβέρνηση απλώς να παρατηρεί τον παραλογισμό.

Βλέπετε η προσήλωση των μαθητευόμενων μάγων της Ηρώδου Αττικού βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην προπαγάνδα. Να μας επισημαίνουν νυχθημερόν το αστείο ανέκδοτο των ημερών μας ότι με «ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» γίνονται όλα…

Πλέον ο πανικός που διακατέχει τα κυβερνητικά στελέχη είναι έκδηλος γιατί γνωρίζουν καλά ότι ο γκρεμός είναι πολύ κοντά.

Το καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος με τα πολιτικά εκτός από τους άσχετους σωτήρες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Ευτυχώς όμως που οι πατριωτικές δυνάμεις της χώρας ΔΕΝ θα αφήσουν να συνεχιστεί άλλο αυτός ο κατήφορος γιατί η πατρίδα έχει και συνέχεια και μέλλον!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail