Σφοδρές επιδρομές Σύριων και Ρώσων ακόμη και μέσα στην πόλη του Ιντλίμπ

Freepen.gr - Οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό αεροπορικών επιθέσεων πάνω από το Ιντλίμπ την Κυριακή, καθώς τα πολεμικά τους αεροσκάφη στόχευσαν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις της Hurras Al-Deen που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με μια πηγή στη Λατάκια, οι δύο αεροπορικές δυνάμεις έπληξαν μια σειρά τζιχαντιστικών βάσεων και αποθηκών σε όλο το Ιντλίμπ, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις και τις θέσεις των τρομοκρατών.

Η πηγή ανέφερε ότι η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας, υποστηριζόμενη από ρωσικά αεροσκάφη αναγνώρισης, έπληξε το κέντρο διοίκησης της τζιχαντιστικής ομάδας, με αποτέλεσμα την επακόλουθη καταστροφή της.

Εκτός από το χτύπημα αυτών των χώρων, οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στόχευσαν επίσης τις τζιχαντιστικές τοποθεσίες μέσα και γύρω από τη διοικητική πρωτεύουσα, με τουλάχιστον μία επίθεση να πλήττει την κεντρική φυλακή του Ιντλίμπ.

Η πηγή προσθέτει ότι οι επιθέσεις στόχευσαν επίσης ένα κονβοί στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ, όπου υποτίθεται ότι ενίσχυαν τους συντρόφους τους κατά μήκος των πρώτων γραμμών με τον Συριακό Αραβικό στρατό (SAA).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail