Το έχασε εντελώς!

Μας βασανίζει η εξής απορία. Θα καταφέρει άραγε ο... νέος Μωυσής να οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην γη της επαγγελίας; Μάλλον όχι, καθώς μέχρι και οι κόλακες που σκέφτηκαν την εν λόγω παρομοίωση έχουν αρχίσει πλέον να αμφιβάλουν δημοσίως.

Από: antinews.gr - Του Αδέξιου Δεξιού

Προσπαθώντας οι δόλιοι να περισώσουν όση αξιοπιστία τους απέμεινε.

Και είναι δεδομένο ότι τα χτυπήματα θα αυξάνονται αλματωδώς όσο βυθιζόμαστε στην μητσοτακική άβυσσο, με αποτέλεσμα στο τέλος να ξαναπαιχτεί το χιλιοπαιγμένο έργο... Οι κόλακες έγιναν θανάσιμοι εχθροί.

Αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει τι θα απογίνουν τα ποντίκια όταν θα βουλιάζει ακόμη ένα κυβερνητικό καράβι.

Το θέμα είναι πως θα σταματήσει η κάθοδος στην άβυσσο πριν πιάσουμε πάτο.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο Μητσοτάκης μαζί με τους... άριστους ανίκανους του Μαξίμου δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται.

Ο αόρατος εχθρός αντεπιτίθεται αδίστακτα με στόχο να καταντήσει την Ελλάδα Μπέργκαμο, με την κυβέρνηση πανικόβλητη να μην μπορεί να κάνει τίποτα επειδή δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ ως όφειλε αλλά προτίμησε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ιδιωτών. Και παρόλο που οι γιατροί έχουν ξεσηκωθεί με μερικούς εξ αυτών να υποβάλουν μέχρι και παραιτήσεις, συνεχίζει να τους κοιτάει αποσβολωμένη για να μην θιγούν τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Στο μεταξύ κορυφαίοι υπουργοί ανερυθρίαστα δηλώνουν ευθέως ότι οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέους δυσβάσταχτους φόρους. Κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα τόσο του προηγούμενου όσο και του νέου lockdown που έρχεται μας λένε χωρίς ντροπή, ξεχνώντας να μας πουν ωστόσο ότι ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι για την ανεξέλεγκτη αντεπίθεση του κορονοϊού διότι και πάλι προτίμησαν να βάλουν πάνω από την υγεία των πολιτών τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Την ίδια στιγμή εν μέσω των αδιεξόδων που προκαλέσαν, οι κυβερνώντες απειλούν με φυλάκιση οποίον τολμήσει να εκφράσει την αντίθεσή του στις καταστροφικές επιλογές τους.

Σε λίγο θα μας πουν ότι η Ελλάδα πρέπει... να ξαναμπεί στον γύψο για να την θεραπεύσουμε.

Ταυτόχρονα οι μειοδοτικοί χειρισμοί στα εθνικά πιάνουν τόπο και φέρνουν πιο κόντα τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα επιβεβαιωνόντουσαν τόσο γρήγορα όσα γράφουμε εδώ και ένα χρόνο για την επαπειλούμενη εθνική προδοσία.

Ελπίζαμε ότι στο τέλος ο Μητσοτάκης θα συμπεριφερόταν ως Έλληνας πρωθυπουργός και θα προστάτευε την πατρίδα.

Προφανώς όμως η μαμά Μέρκελ τον απείλησε ότι θα βγάλει από την ντουλάπα τους σκελετούς της αγίας οικογένειας, εξ ου και η επίσπευση των προδοτικών διαδικασιών.

Μέχρι και ο Μακρόν τον άδειασε, αφού εξασφάλισε την αγορά των Ραφάλ, δουλεύοντάς τον παρέα με τον Ερντογάν για καμιά ώρα στο τηλέφωνο. Ο οποίος Ταγίπ προηγουμένως, ενώ ο Κυριάκος πανηγύριζε για την δεινότητα της διπλωματίας του, εξέδωσε Νavtex απαιτώντας την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στις διαπραγματεύσεις.

Πρόκειται για τον απόλυτο διασυρμό που έχει υποστεί Έλληνας πρωθυπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Ελπίζουμε ότι οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα διαβάσουν το κομμάτι και θα πράξουν συντομότερα απ΄ ότι σχεδιάζουν τα δέοντα μπας και σταματήσει η κάθοδος στην άβυσσο προτού να είναι αργά.

Άλλη λύση δεν υπάρχει!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail