Το κορυφαίο περιοδικό κατάδυσης της Ευρώπης ανακαλύπτει την Σκόπελο!

«Όνειρο για τους αυτοδύτες» αποκαλείται η Σκόπελος, σύμφωνα με το εντυπωσιακό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Tauchen Magazin https://gr.pinterest.com/pin/626844841878123768/. Ο συντάκτης του άρθρου επισκέφτηκε στις αρχές του φετινού καλοκαιριού το νησί του Mamma Mia! ως προσκεκλημένος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου και εντυπωσιάστηκε από τη ζωή, κάτω αλλά και πάνω από τα σμαραγδένια νερά του προορισμού. Ξεχωριστή θέση στο εξαιρετικό 4σέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού καταλαμβάνει το Ναυάγιο «Χριστόφορος» που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις τόσο καλοδιατηρημένου πλοίου.

Tο φορτηγό-πλοίο μήκους 85μ. «Χριστόφορος», βυθίστηκε το 1983 και σήμερα χαρίζει ασύγκριτες στιγμές ναυαγιο-κατάδυσης! Η υποθαλάσσια χλωρίδα και πανίδα του βυθού της Σκοπέλου συνδυάζεται μοναδικά με το ναυάγιο για μία εμπειρία κινηματογραφική, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο νησί. Ο δημιουργός του άρθρου εξαίρει και τις υπέργειες ομορφιές της Σκοπέλου και τονίζει πως για τους αυτοδύτες η δυνατότητα συμπληρωματικών επιλογών με δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, η ποδηλασία και οι θαλάσσιες εκδρομές μαζί με την γνήσια φιλοξενία και την αξεπέραστη γαστρονομία, καθιστούν τον προορισμό σημείο αναφοράς για τον καταδυτικό τουρισμό.

«Το αφιέρωμα του Τauchen Magazin δεν είναι μόνο μία σπουδαία ευκαιρία για προβολή για το νησί μας αλλά επιπλέον, μία αναγνώριση, πιστοποίηση και αξιολόγηση του νησιού από έναν κορυφαίο διεθνή φορέα και οργανισμό ενημέρωσης στην ταχέως ανερχόμενη αγορά των φίλων της κατάδυσης», εξηγεί η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου κυρία Ιωάννα Ευσταθίου, σχετικά με την αξία του συγκεκριμένου αφιερώματος. Σημειώνεται πως το Tauchen Magazin κυκλοφορεί σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία, και είναι το μεγαλύτερο καταδυτικό περιοδικό της Ευρώπης. Το περιοδικό προσεγγίζει συνολικά πολλές δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες με υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό προφίλ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail