Barguzin, το νέο θανατηφόρο τρένο των Ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων

το αντίστοιχο τρένο επί ΕΣΣΔ
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός και οι μηχανικοί του αναπτύσσουν ένα νέο και θανατηφόρο τρένο για τις ένοπλες δυνάμεις στη χώρα.

Το πυραυλικό τρένο με το όνομα "Barguzin" βασίζεται στην εμπειρία των σοβιετικών μηχανικών που σχεδίασαν παρόμοια οπλισμένα τρένα, τα οποία στη συνέχεια έφεραν καμουφλάζ και το βάρος των πυραύλων.

Ωστόσο, τα προβλήματα του παρελθόντος δεν υφίστανται πλέον, η εκσυγχρονισμένη τεχνολογία επιτρέπει στους Ρώσους μηχανικούς να δημιουργήσουν μια πραγματική λειτουργική και χρήσιμη ένοπλη στρατιωτική αμαξοστοιχία, έτοιμη για δράση όποτε χρειαστεί.

Όταν το έργο συνεχίστηκε, έπρεπε να σταματήσει ξανά το 2017 λόγω οικονομικής αναταραχής στη χώρα, αλλά τώρα ο στρατός θέλει να συνεχίσει το έργο.

Το "Barguzin" υποτίθεται ότι θα γίνει ένα καλά καμουφλαρισμένο και γρήγορο τρένο, έτοιμο να προετοιμάσει πυραύλους για εκτόξευση ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, το έργο δεν αναμένεται φθηνό καθώς απαιτεί αναβάθμιση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ρωσίας, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 85.500 χλμ. σε ολόκληρη τη χώρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail