Ρωσικό τανκ Τ-90 χτυπήθηκε από ρωσικό αντι-αρματικό πύραυλο στα...παΐδια!

Freepen.gr - Ένα ρωσικό άρμα μάχης T-90 χτυπήθηκε κατά λάθος από αντιαρματικό πυραύλο (ATGM) κατά τη διάρκεια ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Αστραχάν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Εικόνες του κατεστραμμένου T-90 εμφανίστηκαν σε διάφορα κοινωνικά μέσα, αλλά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αυτού του περιστατικού από τον ρωσικό στρατό. Επί του παρόντος, πραγματοποιείται στην περιοχή η πολυεθνική άσκηση «Kavkaz 2020» («Καύκασος ​​2020») από τις 15 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Αυτές οι ασκήσεις κατανέμονται στην περιοχή του νότιου Αστραχάν, Prudboi, Ashuluk, Kapustin Yar, Nikolo-Aleksandrovskii και αρκετούς χώρους αεροπορικής εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων χρησιμοποιήθηκαν αντιπυραυλικά πυραυλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Konkurs ATGM με το 9M113M ATGM. Μία πηγή ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης ο πύραυλος Konkurs ATGM έπληξε ένα άρμα μάχης που συμμετείχε στην άσκηση. Η φωτογραφία δείχνει ότι το όχημα μάχης υπέστη σοβαρή ζημιά, ενώ δεν υπήρχε διείσδυση στη θωράκιση, αλλά παρατηρείται εμφανής ζημιά στα τοποθετημένα προστατευτικά στοιχεία του άρματος, ανέφερε ο Topwar.ru.

Δεν είναι γνωστό εάν υπήρχε πλήρωμα στη δεξαμενή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail