89χρονος που δουλεύει ντελιβεράς για να τα βγάλει πέρα, έλαβε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων

Η περίπτωση του Derlin Newey είναι από αυτές που σε κάνουν να αισιοδοξείς οτι ο κόσμος μας, μπορεί να γίνει καλύτερος...

Από: gazzetta.gr

Ο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος προκειμένου να τα βγάλει πέρα, δουλεύει ντελιβεράς στην Papa John’s Pizza στο Roy.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν έκανε παράδοση σε μία οικογένεια που θεωρείται διάσημη στο TikTok, έχοντας πάνω από 53.000 followers.

Η ευγένεια και το χαμόγελό του, κέρδισαν τις εντυπώσεις και έκτοτε ζητούσαν πάντα αυτόν να τους φέρνει τις πίτσες, δίνοντάς του και το κατάλληλο φιλοδώρημα.

Αποφάσισαν όμως να κάνουν κάτι παραπάνω για τον Derlin Newey, ζητώντας όσους τους ακολουθούν να προσφέρουν ένα μικρό χρηματικό ποσό μέσω της εφαρμογής Venmo. 

Περίμεναν πως θα μαζευτούν μερικές δεκάδες δολάρια, όμως το τελικό αποτέλεσμα τους εξέπληξε, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ συγκεντρώθηκαν 12.000 δολάρια.  

Όλα αυτά παραδόθηκαν στον συμπαθέστατο κύριο, ο οποίος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έλαβε την επιταγή. 

«Πως μπορώ να σας πω ευχαριστώ; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι άλλο θα θέλατε να σας πω, εκτός από ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail