Κάρβουνο έγινε κονβόι των Αζέρων - Μετρούν ήδη σχεδόν 800 απώλειες

Freepen.gr - Η αρμενική πλευρά έχει εξαλείψει 790 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν, 180 εκ των οποίων σε στην περιοχή Karvachar, κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν κατά του Αρτσάχ, ανέφερε ο Artsrun Hovhannisyan, εκπρόσωπος του ΥΠΑΜ της Αρμενίας είπε σε συνέντευξη Τύπου τον Σεπτέμβριο 29.

"Οι μάχες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής μεταξύ Αρτσάχ και Αζερμπαϊτζάν. Οι συγκρούσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες στις βόρειες και Νότιες κατευθύνσεις. Η αρμενική πλευρά έχει καταγράψει κρίσιμη, σοβαρή επιτυχία, στοχεύοντας σε τεθωρακισμένα οχήματα, UAV και ανθρώπινο δυναμικό του εχθρού. Από την έναρξη των μαχών έχουν εξαλειφθεί 790 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν, εκ των οποίων 180 στο Karvachar. 

Η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν έχει 1900 τραυματίες, 137 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, 72 UAV, 7 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος έχουν καταστραφεί", δήλωσε ο Hovhannisyan, προσθέτοντας ότι οι συγκρούσεις συνεχίζονται με την αρμενική πλευρά να εκτελεί τα στρατιωτικά της καθήκοντα σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης ο αμυντικός στρατός της Δημοκρατίας του Artsakh έχει καταστρέψει μια στρατιωτική συνοδεία του Αζερμπαϊτζάν με πλήρη πυρομαχικά, αναφέρει η έτερη εκπρόσωπος του αρμενικού ΥΠΑΜ, Shsushan Stepanyan στη σελίδα της στο Facebook.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail