ΔΕ θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 70% των Ελλήνων συνηγορεί σε διάλογο με την Τουρκία

ΔΕ θέλω, αλλά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 70% των Ελλήνων συνηγορεί στο να προχωρήσουμε σε διάλογο με την Τουρκία, (αναφέρομαι στα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπηση της GPO) όταν είναι ξεκάθαρο ότι μέσω αυτού θα γίνει ένα "παζάρι" για τον αριθμό των νησιών και των ονομάτων τους, που θα εκχωρηθούν στους Τούρκους. 


Αντιθέτως, έχω την αίσθηση ότι μας σέρνουν σε αυτό το διάλογο, που όλα δείχνουν ότι έχει προαποφασιστεί, χάρη σε μια σειρά από βήματα, με στόχο την προετοιμασία της ψυχολογίας των Ελλήνων για ταπεινωτική ήττα, για καταπάτηση βωμών και εστιών, για ανείπωτης έκτασης ενδοτισμό...ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑ 21, με αδιανόητης έκτασης προσβολές και υποβιβασμούς εναντίον της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 1821, αλλά και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ η κατάλληλη στιγμή για συζήτηση περί εορταστικών εκδηλώσεων των 200 ετών από το 1821. Είναι, ωστόσο η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως φθάσαμε στο κατώτατο σκαλί της εθνικής αναξιοπρέπειας. Να συζητούμε, δηλαδή, από τον "καναπέ" ποιά κομμάτια από τα ιερά ελληνικά χώματα και ύδατα, θα "δωρίσουμε" στους Τουρκαλάδες, επειδή έτσι το θέλουν, αλλά και επειδή εμείς είμαστε τόσο μα τόσο ανάξιοι των ηρώων της Επανάστασης του 1821, ώστε να τους λοιδορούμε και να τους υποβαθμίζουμε, προκειμένου να συνομιλούμε με...την Δύση. 

Και δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν προχωρούμε προς μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τη Γαλλία, και τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που μας εμποδίζει να το πράξουμε. Μια, και αναμφίβολα, αυτό είναι που τρομοκρατεί την Τουρκία, αλλά αυτό είναι και που θα υπέγραφε τον διαχωρισμό συμφερόντων Γαλλίας και Γερμανίας. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος, ανάμεσα σε δύο δυσμενείς ή πολύ δυσμενείς εξελίξεις, που είναι πρώτον, το να "στεναχωρήσουμε τη Γερμανία, και ίσως λιγάκι και τις ΗΠΑ, αλλά και το θνησιγενές ΝΑΤΟ", και δεύτερον το «να διαμελίσουμε την Ελλάδα», επιλέγουμε ΕΝ ΨΥΧΡΩ την δεύτερη, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ όπως αυτή η τελευταία; Γιατί, φυσικά, είναι παγκοίνως γνωστή η δυνατότητα του να επιτυγχάνει κανείς τις εκάστοτε επιθυμητές απαντήσεις από, σχεδόν, κάθε δημοσκόπηση, με την "κατάλληλη" επιλογή των ερωτήσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, για το πως έχουμε φθάσει σε αυτό το απευκταίο σημείο, να συζητούμε δηλαδή με ψυχραιμία, μα ναι με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ποιά ελληνικά νησιά θα τα κάνουμε τουρκικά, απλώς να υπενθυμίσω τις βασικές κατευθύνσεις της πορείας απώλειας μας που ακολουθήσαμε: 

ΕΝ ΑΡΧΗ ήταν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ (όχι, βέβαια, ότι δεν χρωστούσαμε, αλλά το μέγεθος ελλείμματος και χρέους δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση, και με βάση το τι ισχύει εν προκειμένω, προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά και αν τελικά επιλέγαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να περιέχουν το, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και εθνικά εγκληματικό τους περιεχόμενο-που υπογράφτηκε ωστόσο, κάτω από το "φιλικά προστατευτικό βλέμμα" της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 11 ΕΤΩΝ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ, μάλιστα, και με την προσπάθεια να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, αλλά και ότι ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ!!!(έχω γράψει και υποστηρίξει σωρεία βιβλίων, άρθρων κλπ. ώστε να μη χρειάζεται να επεκταθώ εδώ-και ασφαλώς δεν ήμουν μόνη σε αυτό τον αγώνα της πέννας). ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις των Σκοπιανών ότι... δε πρόκειται να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, για την περίπτωση βέβαια που κάποιοι πίστευαν ότι αυτά θα τηρηθούν). Ταυτόχρονα σχεδόν με τις τουρκικές παραβιάσεις εμφανίστηκε και η Επιτροπή Ελλάδα 21 με τα αναρίθμητα ανθελληνικά στοιχεία εορτασμού της επετείου των 200 ετών, που ...εμφανίζονται ως "προοδευτικός", "αντικειμενικός" , "πολυπολιτισμικός" και άλλα τινά ...ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τη Δύση. Και τώρα, φαίνεται να έχει ωριμάσει και ο "προοδευτικός ΔΙΑΛΟΓΟΣ περί διαμελισμού της πατρίδας μας". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ η κατάλληλη στιγμή για συζήτηση περί εορταστικών εκδηλώσεων των 200 ετών από το 1821. Είναι, ωστόσο η στιγμή να συνειδητοποιήσουμε το πως φθάσαμε στο κατώτατο σκαλί της εθνικής αναξιοπρέπειας, αρχίζοντας αν δεν κάνω λάθος, με τους «συνωστισμούς στη Σμύρνη». Να συζητούμε, δηλαδή, από τον "καναπέ" ποιά κομμάτια από τα ιερά ελληνικά χώματα και ύδατα, θα "δωρίσουμε" στους Τουρκαλάδες, επειδή έτσι το θέλουν, αλλά και επειδή εμείς είμαστε τόσο μα τόσο ανάξιοι των ηρώων της Επανάστασης του 1821, και γενικά των προγόνων μας, ώστε να τους λοιδορούμε και να τους υποβαθμίζουμε, προκειμένου να συνομιλούμε με...τη Δύση. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν προχωρούμε προς μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τη Γαλλία, και τι μας εμποδίζει να το πράξουμε. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος, ανάμεσα σε δύο δυσμενείς ή πολύ δυσμενείς εξελίξεις, που είναι πρώτον, να "στεναχωρήσουμε τη Γερμανία, και ίσως και τις ΗΠΑ, καθώς και το θνησιγενές ΝΑΤΟ", και δεύτερον το να «διαμελίσουμε την Ελλάδα», επιλέγουμε ΕΝ ΨΥΧΡΩ τη δεύτερη, ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ, ανάμεσα και σε άλλα, και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ όπως αυτή η τελευταία!!!

Γιατί, φυσικά, είναι παγκοίνως γνωστή η δυνατότητα να έχει κανείς τις επιθυμητές απαντήσεις από, σχεδόν, κάθε δημοσκόπηση, με την "κατάλληλη» επιλογή των ερωτήσεων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, για το πως έχουμε φθάσει σε αυτό το απευκταίο σημείο, να συζητούμε δηλαδή με ψυχραιμία, μα ναι με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ποιά ελληνικά νησιά θα τα κάνουμε τουρκικά, απλώς να υπενθυμίσω την πορεία απώλειας μας που ακολουθήσαμε: ΕΝ ΑΡΧΗ ήταν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ (όχι, βέβαια, ότι δεν χρωστούσαμε, αλλά το μέγεθος ελλείμματος και χρέους δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση, και με βάση το τι ισχύει εν προκειμένω, προσφυγή στο ΔΝΤ, και αν τελικά επιλέγαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, αυτά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να περιέχουν το, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και εθνικά εγκληματικό τους περιεχόμενο-που υπογράφτηκε ωστόσο, κάτω από το "φιλικά προστατευτικό βλέμμα" της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 11 ΕΤΩΝ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και με την προσπάθεια να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, αλλά και ότι ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ (έχω γράψει και υποστηρίξει σωρεία βιβλίων, άρθρων κλπ. ώστε να μη χρειάζεται να επεκταθώ εδώ-και ασφαλώς δεν ήμουν μόνη σε αυτή την προσπάθεια της πέννας). 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις των Σκοπιανών ότι......δεν πρόκειται να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, για την περίπτωση βέβαια που κάποιοι πίστευαν ότι αυτά θα τηρηθούν). Ταυτόχρονα με τις τουρκικές παραβιάσεις εμφανίστηκε και η Επιτροπή Ελλάδα 21 με τα αναρίθμητα ανθελληνικά στοιχεία εορτασμού της επετείου των 200 ετών, που ...εμφανίζονται ως "προοδευτικός", "αντικειμενικός" , "πολυπολιτισμικός" και άλλα τινά ....ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τη Δύση. Και τώρα, φαίνεται να έχει ωριμάσει και ο "προοδευτικός διαμελισμός της πατρίδας μας". Πολλές χιλιάδες Ελλήνων έχουμε συσπειρωθεί γύρω από την ΤΙΜΗ στο 21, ως αντιπερισμασμός στα ανεπίτρεπτα, για την Ελλάδα μας, στοιχεία του επίσημου εορτασμού της Επιτροπής Ελλάδα 21. Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 κάνει ότι μπορεί για να συνειδητοποιήσουμε αυτό που σημαίνει, να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ μέσα στους αιώνες. 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κυκλοφορεί και το ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ , από την ΤΙΜΗΣΤΟ 21 εναντίον του εθνομηδενισμού (που λέει πολλά εναντίον του ανθελληνισμού). ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Απλώς προσπαθούμε, με΄σα στα όρια των δυνατοτήτων μας, ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που αυτές αποκλείονται βέβαια ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.