Πώς μπορείς να ξοδέψεις 44 εκατ. σε 8 χρόνια - Δείτε τι αγόρασε νικητής λοταρίας

Ο Κόλιν Γουέιρ - σούπερ νικητής της λοταρίας EuroMillions- με την τότε σύζυγό του, Κριστίν / Φωτογραφία: YouTube
Όταν κέρδισε το ασύλληπτο ποσό των 161, 7 εκατ. λιρών στη λοταρία “Euro Millions” στη Βρετανία το 2011 ο Σκωτσέζος Κόλιν Γουέιρ έσπασε όλα τα σχετικά ρεκόρ. Ήταν ένα ποσό – κάπου 185 εκατ. ευρώ τότε – αρκετό για να αγοράσει κανείς 5,5 τόνους χρυσού ή τρία αεροσκάφη Airbus A320! 

Aπό: iefimerida.gr

Θα έλεγε κανείς ότι είναι αδύνατον να ξοδέψει κάποιος τόσα λεφτά στη διάρκεια της ζωής του. Κι όμως, όπως προκύπτει, ο σούπερ νικητής της λοταρίας και πρώην καμεραμάν, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεφορτωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του. 

Αν και δεν τα κατάφερε να μείνει άφραγκος, ωστόσο, μέχρι το θάνατό του πέρυσι, δαπάνησε κάπου 44 εκατ. ευρώ – δηλαδή κάπου 100.000 ευρώ την εβδομάδα από τον Ιούλιο του 2011, που κέρδισε το τζακ ποτ στη λοταρία, μέχρι τη μέρα που έκλεισε τα μάτια του σε ηλικία 72 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο!
Πού ξόδεψε τα λεφτά του ο σούπερ νικητής της λοταρίας

Έγγραφα αποκαλύπτουν, σύμφωνα με τη σκωτσέζικη Daily Record, που δαπάνησε το αμύθητο αυτό ποσό ο Κόλιν Γουέιρ:

    Αγόρασε τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα: μια παλιά Bentley Arnage, μια Jaguar F-Pace SUV, μια Mercedes E-Class και μια τεράστια λιμουζίνα Mercedes Benz V-Class.

    Έπιπλα, κοσμήματα και έργα Τέχνης αξίας περίπου 231.000 ευρώ

    2,7 εκατ. ευρώ στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα “Partick Thistle” με τα οποία ο σύλλογος ξόφλησε μεταξύ άλλων χρέη του.

    Αγόρασε το 55% των μετοχών της “Partick-Thistle” εν μέσω φημών ότι ενδιαφερόταν να την αγοράσει ξένος όμιλος, και το δώρισε σε λέσχη οπαδών της ομάδας.

    Αγόρασε ένα σπίτι μαζί με την επίπλωσή του, που είχε επιθεωρήσει επί μόλις 10΄ με την τότε γυναίκα του Κριστίν, αξίας 3,8 εκατ. ευρώ

    Αγόρασε μια παραλιακή κατοικία πέντε υπνοδωματίων έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, στην οποία αποσύρθηκε το 2018 μετά το διαζύγιό του από τη γυναίκα του.

    Έκανε δωρεές εκατομμυρίων ευρών, μεταξύ άλλων στο αυτονομιστικό κόμμα Scottish National Party (SNP),  ενώ πλήρωσε και τα έξοδα εκπαίδευσης νεαρών Σκωτσέζων φερέλπιδων αθλητών.

    Αγόρασε τρία άλογα κούρσας

    Δώρισε μεγάλα χρηματικά ποσά στα δυο παιδιά του και σε φίλους

    Διοργάνωσε λίγο πριν το θάνατό του ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Trump στη Σκωτία με αστακούς και σαμπάνιες για τους φίλους του, δαπανώντας πάνω από ένα εκατ. ευρώ!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail