Η μικρή Κύπρος με το 34% της υπό τουρκική κατοχή στήριξε την Αρμενία, ενώ εμείς...

Makalu / pixabay
Η μικρή Κύπρος με το 34% της υπό τουρκική κατοχή και χωρίς τα rafale στήριξε ξεκάθαρα την Αρμενία. Tο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τήρησε ίσες αποστάσεις. Άλλοι λένε ότι έγινε για τον TAP. 

Nτροπή μας που επιλέξαμε να συνεργαστούμε με μαριονέτες των Τούρκων υπονομεύοντας την εθνική μας ασφάλεια, λες και δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να βρει η χώρα φυσικό αέριο. Άλλοι λένε ότι έγινε για την Κύπρο επειδή το Αρτσάχ θέλει αυτονομία ενώ τυπικά είναι μέρος του Αζερμπαϊτζάν. 

Αν σχετίζεται με κάτι ένα καθαρά αρμενικό έδαφος που δόθηκε χωρίς να ρωτηθουν οι κάτοικοι σε άλλο κράτος είναι με τη Βόρεια Ήπειρο, όχι με την Κύπρο η οποία στήριξε τους Αρμένιους. Ναι το δικό μας ΥΠΕΞ πονάει για μια δυνητική ανεξαρτησία των κατεχομένων περισσότερο από την Κύπρο.

Η ουσία δεν αλλάζει. Οι Αρμένιοι όντας 3 εκατομμύρια στήριξαν ξεκάθαρα την Ελλάδα όταν το τουρκικό πλοίο έκανε βόλτες στο Αιγαίο, εμείς τηρήσαμε ίσες αποστάσεις. Ντροπή μας! Χάσαμε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε για τη συμπεριφορά των άλλων.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail