«Τουλάχιστον 15 ρωσικά πολεμικά πλοία στα παράλια της Συρίας σε θέσεις μάχης»

Freepen.gr - Τουλάχιστον 15 πολεμικά πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού έχουν παρατηρηθεί στα ανοικτά της Συρίας, σημειώνει η ρωσική ιστοσελίδα avia.pro.

Οι ειδικοί ανησυχούν σοβαρά για την παρουσία τουλάχιστον 15 ρωσικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων στα ανοικτά των ακτών της Συρίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται ένας τόσο μεγάλος στρατιωτικός σχηματισμός, ο οποίος δημιουργεί υποψίες σχετικά με το εάν η Ρωσία σκοπεύει να αναλάβει ειδική στρατιωτική  επιχείρηση εναντίον τζιχαντιστών χρησιμοποιώντας το ναυτικό.

Σύμφωνα με το κανάλι του Telegram "Hunter's Notes", ένα από τα τελευταία σκάφη που εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Συρίας ήταν το δεξαμενόπλοιο του βόρειου στόλου του ρωσικού ναυτικού "Akademik Pashin". σκάφη, και, προφανώς, απέχει πολύ από τον τελικό αριθμό πλοίων του ρωσικού ναυτικού που βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου.


Οι ειδικοί δεν αποκλείουν ότι η εμφάνιση στην ανατολική Μεσόγειο μεγάλου αριθμού ρωσικών πολεμικών πλοίων μπορεί να σχετίζεται με τις προγραμματισμένες ασκήσεις, ωστόσο, τόσο μεγάλος αριθμός πλοίων και υποβρυχίων που είναι διασκορπισμένα στις ακτές της Συρίας δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ πριν και για αυτό εκτιμούν ότι ίσως βρισκόμαστε προ μιας στρατιωτικής επιχείρησης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail