Οι βασιβουζούκοι του Ταγίπ πάνε Αζερμπαϊτζάν: Τα μάτια 14 για τους Αρμένιους

Freepen.gr - Φιλοτουρκικά ΜΜΕ μεταδίσουν πως σήμερα, η πρώτη παρτίδα Σύριων μισθοφόρων που περιελάμβανε περίπου 300 άτομα που περιορίζονταν σε στοιχεία της τουρκμενικής μειονότητας, έφυγε μέσω του Hawar Kilis προς το αεροδρόμιο Γκαζιαντέπ. 

Όπως σημειώνει το Δίκτυο Ροζάβα αναμεταδίδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα, οι μισθοφόροι αναμένεται να αναπτυχθούν στο Αζερμπαϊτζάν. Η επικοινωνία με την ομάδα που έφυγε από τη Συρία είναι πλέον αποκομμένη και δεν είναι ακόμη δυνατό να γνωρίζουμε αν έχουν φτάσει στο Αζερμπαϊτζάν ή όχι.

Επίσης δεν είναι γνωστό ακόμη και το που θα προσγειωθούν, αλλά το αεροπλάνο αναμένεται να προσγειωθεί κοντά στην Αρμενία.

Η Τουρκία, όπως έχουμε σημειώσει και παλαιότερα στη Freepen.gr, διαθέτει αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα. Έναν έτοιμο άτακτο αλλά καλά εξοπλισμένο στρατό, τον οποίο χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Με τον τρόπο αυτό η Αγκυρα κάνει μεγάλο παιχνίδι σε διεθνή κλίμακα μετρώντας ελάχιστες απώλειες.

Τα ιστορικά μας αδέρφια, οι Αρμενίοι, ας είναι σε επιφυλακή διότι κάτι πολύ άσχημο φαίνεται να μεθοδεύεται. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πυκνώσει οι σχετικές αναφορές για τη μεταφορά μισθοφόρων ισλαμιστών στην περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail