"Προφητεία" Πάιατ: «Είμαι 100% βέβαιος ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει τους συμβιβασμούς που πρέπει»

Freepen.gr - Αποκλειστικές δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ, όπου αποτελούν καμπανάκι αφύπνισης για όσους επιθυμούν η χώρα να εξακολουθεί να είναι και στο μέλλον όπως τη γνωρίσαμε στο παρελθόν.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης διατυπώνει τη βεβαιότητά του ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι εστιασμένοι μόνο στη διπλωματία και έτοιμοι να κάνουν τους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν. Συμβιβασμούς όμως σε τι;

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι προσηλωμένοι 100% στη διπλωματική λύση και την σκληρή δουλειά και τους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν προκειμένου να λυθούν αυτά τα ζητήματα με τρόπο που θα επιτρέπει σε όλους να ανακτήσουν τον έλεγχο και να ασχοληθούν με την οικονομί,α την πανδημία και την ώθηση στην ευρύτερη περιοχή.

Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια στις εντάσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους περίπου δύο μήνες. Προσωπικά θα προτιμούσα να έχω την προσοχή μου στις επενδύσεις, την οικονομική ανάπτυξη ,την καταπολέμηση της πανδημίας και το πώς θα εργαστούμε από κοινού, οπότε πιστεύω πως μοιραζόμαστε κοινές απόψεις με τον πρωθυπουργό στον τομέα αυτό».

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail