Η ελληνική κυβέρνηση έχει υπ'όψιν της το άκρως φιλοτουρκικό tweet Πακιστανού αξιωματούχου;

Ο Γραμματέας της Επιτροπής Άμυνας και Αμυντικής Παραγωγής της Γερουσίας του Πακιστάν Khurram Nawaz Gandapur δήλωσε με ανάρτησή του στα αγγλικά στο Twitter πως το Πακιστάν θα σταθεί δίπλα στην Τουρκία και οι Πακιστανοί θα χύσουν το αίμα τους.

Του Στρατή Μαζίδη

«Εμείς, οι Πακιστανοί στεκόμαστε μαζί με τους αδελφούς μας από την Τουρκία. Εάν υπάρξει ανάγκη για αίμα, το αίμα μας θα χυθεί με το δικό σας. Είμαστε μαζί από την εποχή του Χαλιφάτου και θα το κάνουμε ξανά. Ο Αλλάχ να ΕΥΛΟΓΕΙ την Τουρκία»



Όλα αυτά μεσούσης της κρίσης με το Ορούτς Ρέις στο hashtag TurkeyIsNotAlone. Η δε δήλωση εξακολουθεί να παραμένει στο διαδικτυακό αέρα ως αυτήν την ώρα, όπου καταγράφονται ορισμένα καυστικά σχόλια χρηστών. Μέχρι στιγμής στα ελληνικά ΜΜΕ, μόνο στο tribune.gr έχω δει σχετική αναφορά.

Το Πακιστάν είναι γνωστό για την αγάπη του προς την Τουρκία, μολονότι οι εξαθλιωμένοι πολίτες του επιλέγουν να έρθουν στη χώρα μας συνήθως παράνομα για εργασία καθώς το Ισλαμαμπάντ προτιμά να δαπανά δις δολάρια σε πυρηνικούς πυραύλους αντί να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές μέλλον κι επίπεδο διαβίωσης του κόσμου.

Τι εννοεί όμως ο κ. Gandapur; Πώς και πού οι Πακιστανοί θα χύσουν το αίμα τους; Μήπως αναφέρεται στην κρίση με την Ελλάδα και όχι πχ στις εδώ και καιρό υπό εξέλιξη επιχειρήσεις της Τουρκίας σε Συρία-Λιβύη-Ιράκ διότι αν ήταν, θα το είχαν χύσει ήδη το αίμα τους. Άλλωστε εκεί ως επί το πλείστον, ειδικά σε Συρία-Λιβύη το αίμα τους χύνουν κατά βάση μισθοφόροι. Θυμόμαστε προ μηνών τις δηλώσεις περί μόνιμης συμμετοχής πακιστανικών πλοίων στην τουρκική ναυτική δύναμη της Μεσογείου. Άραγε υλοποιήθηκε ή έμεινε στους τίτλους των ειδήσεων; Τι εννοεί λοιπόν ο Πακιστανός κυβερνητικός αξιωματούχος;

Το ελληνικό κράτος που παρακολουθεί τα πάντα στο ίντερνετ, έχει ανιχνεύσει το παραπάνω το tweet;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail