Πριν και μετά: Οι δορυφορικές εικόνες της ROSCOSMOS που δείχνουν την καταστροφή της Βηρυτού

Freepen.gr - Ποτέ δεν ήταν τόσο αληθινή η φράση "μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" με τις δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, που δημοσίευσε η Roscosmos, οι οποίες καταγράφουν την απόλυτη καταστροφή και παρουσιάζει το RT.

Η πρώτη φωτογραφία, που τραβήχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, δείχνει μια σειρά από μεγάλες αποθήκες στην προκυμαία της Λιβανικής πρωτεύουσας. Μπορούν επίσης να δει κανείς πυκνά γεμάτα κτίρια που εκτείνονται προς τη θάλασσα, με μια σειρά από στενούς δρόμους να τρέχουν ανάμεσα στις κύριες αρτηρίες της πόλης.

Στη συγκλονιστική φρέσκια φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τη ρωσική υπηρεσία διαστήματος μετά την τρομερή έκρηξη της Τρίτης, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε.

Μόνο οι σκιές των πρώην κτιρίων μπορούν να φανούν στο σημαδεμένο αστικό τοπίο. Μια τεράστια τρύπα μπορεί επίσης να δει στην προβλήτα στο επίκεντρο της έκρηξης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail