Ρώσοι στο κυνήγι Αμερικάνων στη Χάσακα με ένα Mi-8 να κατασκονίζει τους Γιάνκηδες

παλαιότερη φωτο
Freepen.gr - Την Τρίτη, ο ρωσικός στρατός επιχείρησε να ανακόψει στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ που προσπαθούσαν να ταξιδέψουν μέσω της περιοχής Al-Malikiyah της Al-Hasakah, αναφέρει το almasdarnews.com.

Σύμφωνα με πηγή του συριακού μέσου από την Al-Hasakah, τα ρωσικά στρατεύματα αντιμετώπισαν τον αμερικανικό στρατό κατά μήκος ενός από τους κύριους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα του Ιράκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Ρώσοι να προσπαθήσουν να αποκόψουν τα αμερικανικά στρατεύματα από το δρόμο.

Το βίντεο από το περιστατικό δείχνει ρωσικά στρατιωτικά οχήματα και ένα ελικόπτερο Mi-8 που περιβάλλει κατασκονίζοντας τα αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα σε μια τεταμένη στιγμή κοντά στην πόλη Al-Malikiyah.



Σύμφωνα με το Reuters, το περιστατικό φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό «μερικών» από τους Αμερικανούς στρατιώτες που έλαβαν πρώτες βοήθειες για τραυματισμούς που σύμφωνα με μια πηγή ήταν αποτέλεσμα μιας «σύγκρουσης».

Ένας άλλος αξιωματούχος δήλωσε ότι το ατύχημα συνέβη νωρίς αυτήν την εβδομάδα στη βορειοανατολική Συρία, σημειώνοντας ότι οι τραυματισμοί ήταν ελαφροί.

Το Πεντάγωνο δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού από το Reuters και η ρωσική πλευρά δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημο σχόλιο για αυτό το περιστατικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail