Ο LNA άνοιξε πυρ και διέλυσε πλωτό σκάφος με Σύριους μισθοφόρους

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) στόχευσε ένα σκάφος που μετέφερε δεκάδες Σύριους μισθοφόρους, οι οποίοι παραβίασαν τη θαλάσσια ζώνη κοντά στο Ras Lanuf, αναφέρει το addresslibya.co.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του LNA Στρατηγό Ahmed Al-Mesmari, το πλοίο μπήκε στη θαλάσσια ζώνη την Κυριακή. Αφού δε συμμορφώθηκε με αρκετές προειδοποιήσεις από το ναυτικό του LNA, το πλοίο χτυπήθηκε με πυραύλους.

Ο LNA διεξήγαγε επιχείρησης έρευνας και διάσωσης για να βρει επιζώντες «χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα», δήλωσε ο Al-Mesmari.

Ο εκπρόσωπος του LNA πρόσθεσε ότι τα συντρίμμια του σκάφους βρέθηκαν κοντά στην ακτή του Ras Lanuf.

Επεσήμανε ότι πριν από τη στόχευση του σκάφους, η Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) που εδρεύει στην Τρίπολη ανακοίνωσε ότι οι 20 Σύριοι μισθοφόροι επιθυμούσαν να προσπαθήσουν να διαφύγουν στην ανατολική Λιβύη με κλεμμένο σκάφος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail