Τι ακριβώς τόλμησαν οι ψυχωμένοι της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ και πως το Kemal Reis άρχισε να μπάζει νερά

Freepen.gr - Ο γνωστός δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος μεταφέρει μέσω ανάρτησής του τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στη Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ, το ψυχωμένο πλήρωμά της και τους μπαμπέσηδες της άλλης πλευράς του Αιγαίου, που τελικά κατέληξε σε πατατράκ:

Δεν υπάρχει πιο αποστομωτική απάντηση από τους ψυχωμένους ναυτικούς μας της φρεγάτας "ΛΗΜΝΟΣ". Πέρασαν σφήνα, ανάμεσα από την Τουρκική νηοπομπή στα 10 μέτρα από τα Τουρκικά πολεμικά και είδαν με τα μάτια τους εάν οι μπουταλάδες είχαν όντως ρήξει καλώδια για σεισμική έρευνα. Η Τουρκική φρεγάτα F 247 Kemal Reis, που ήταν επικεφαλής της νηοπομπής έκανε απότομο ελιγμό για να εμβολήσει τη φρεγάτα μας, αλλά ξεκόλλησε με ένα βαθύ ρήγμα στα ύφαλα και μεγάλη εισροή υδάτων.

Τα υπόλοιπα πλέον λίγο πολύ γνωστά. Οι Τούρκοι έκαναν "μεταβολή, εμπός μάρς" η Τουρκική φρεγάτα F 247 Kemal Reis, πήρε πορεία για ναυπηγείο και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την "ναυμαχία" έκανε το διάγγελμα τονίζοντας ότι τόσα πολλά πλοία δίπλα - δίπλα είναι εύκολο να προκαλέσουν γενικευμένη ανάφλεξη. Κι εμείς δεν θα κάνουμε πίσω.
ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ 3-0
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail