Ο ΕΟΦ ανακάλεσε την κυκλοφορία δύο αντισηπτικών gel

mohamed_hassan / pixabay
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του αντισηπτικού SGEL στιγμιαία απολύμανση, αποφάσισε ο ΕΟΦ διότι δεν έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου από τον ΕΟΦ.

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Οι εταιρείες ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ και PIERIKIINVEST οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τα σχετικά παραστατικά τίθενται υπόψη του ΕΟΦ.

Επίσης ο ΕΟΦ αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του αντισηπτικού gel χεριών Μarise, διότι διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχε ιτην προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία MARISE οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να τo αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.